Velkommen til din henvisningsklinik i Kongens Lyngby, Klampenborgvej 221. 2.sal

Vi gør opmærksom på  vores elevator bliver udskiftet i perioden d. 17.06.2024- 09.08.2024, og vil derfor ikke være tilgængelig i denne periode.

NORD Specialtandlæger

En mere menneskelig oplevelse

NORD Specialtandlæger har et af nordens dygtigste hold af kirurger og specialister, men vi står for meget mere end lange uddannelser og mange års erfaring. Hos NORD har vi nemlig sat os for, at det skal være en mere menneskelig og personlig oplevelse at se en specialtandlæge. Vi tilbyder altid professionelle behandlinger med højeste faglighed.

Fra du træder ind i receptionen til du forlader tandlægestolen, kan du forvente en behagelig atmosfære, hvor du føler dig mødt – fagligt såvel som menneskeligt. På klinikken tager vi udgangspunkt i mennesket, der skal behandles, og gør vores ypperste for at give dig en nærværende og professionel oplevelse.

Menneskene

bag NORD

Inden du sætter dig i stolen, vil du sikkert gerne vide, hvem der skal behandle dig.
Mød os her

Vi er her for dig,

der sidder i stolen

For nogen kan det være en stor udfordring at skulle til behandling hos en specialtandlæge. Men vi gør os umage for at gøre oplevelsen mere behagelig og menneskelig.

Mere om os
Oplevelse

Vi arbejder på at skabe ro og tryghed, ikke kun når du sidder i stolen, men hele vejen gennem din behandling.

Opfølgning

I mange tilfælde vil vi kontakte dig telefonisk efter operationen, så du har mulighed for at stille eventuelle spørgsmål.

Narkose eller IV-sedation

Vi tilbyder IV-sedation og general anæstesi (fuld narkose) til de patienter, der har stor ubehag eller angst når en større eller længere behandling skal udføres.
Vores anæstesihold står således også klar til at hjælp i tilfælde af akut behov for behandling under generel anæstesi eller IV-sedation.
Læs mere her.

Finansiering

Du kan finansiere din behandling hos NORD Specialtandlæger gennem vores samarbejdspartner Sundhed+. Lån op til 50.000 kr. Ansøg her

tiny star

Forbliv opdateret sammen med os

En vigtig vision er, at skabe et stærkt faglig netværk, der deler den nyeste viden inden for det odontologiske, teknologiske og kirurgiske felt. Kort sagt er vores mål hos Nord, at blive en del af det kompas, du som fagperson navigerer efter, når du søger viden om den nyeste udvikling i branchen.
Vi kommer løbende til at holde kurser for vores henvisende tandlæger, så vi sammen kan holde os opdateret, og yde det bedste for vores patienter.
Mere for fagfolk

Altid klar

til at rådgive

Vi sidder klar til at besvare hvis du har spørgsmål.
Kontakt os