Videokonsultation

Som patient, har du mulighed for at vælge videokonsultation til, hvis du føler der er behov for uddybelse af behandlingsforløb, og tryghed herom.

I en videokonsultation har du og din behandler mulighed for at skabe en tryghed omkring forløbet og få besvaret eventuelle spørgsmål. De nonverbale aspekter er vigtig for god kommunikation og relation imellem patient og behandler.
Få afklaring online

Hvornår giver det mening at booke en videokonsultation?

Inden en behandling
En videokonsultation kan give dig mulighed for opfølgning, inden et større behandlingsforløb, hvor du kan stille yderligere spørgsmål. Du kan booke en videokonsultation, som en supplerende konsultation med din behandler uden du behøver at møde fysisk på klinikken – det kan være en fordel for dig, der har en travl hverdag, bor lang væk eller er svært gående.
Det er ikke bare let, men også bæredygtigt.

Prisen for videokonsultation finder du her.

Efter en behandling
Efter en behandling, kan du evt. have supplerende spørgsmål og behov for en uddybet samtale. På en supplerende videokonsultation kan du få svar på hvordan du skal forholde dig ift. din behandling, eller du kan være i tvivl om dine symptomer er et normalt forløb. I visse tilfælde er det en klinikassistent, der kan besvare disse spørgsmål, og i andre tilfælde kan der være behov for en behandlers vurdering.

Når du er i tvivl om...
Skulle der opstå tvivl af nogen art, er du velkommen til at kontakte klinikken. Så kan vi sammen tage stilling til behov for videokonsultation.

Kontakt klinikken for at booke en videokonsultation

Altid klar til

at rådgive

For nogen kan det være en stor udfordring at skulle til behandling hos en specialtandlæge. Men vi gør os umage for at gøre oplevelsen mere behagelig og menneskelig. Har du spørgsmål, så står vi altid klar til at rådgive dig.

Du kan kontakte os på telefon eller mail.