Dejligt at møde dig!

NORD specialtandlæger er en henvisningsklinik for tand- mund- og kæbekirurgi i Kongens Lyngby. Vi har samlet et stærkt hold med nogle af nordens dygtigste specialtandlæger. Sammen kæmper vi for at gøre det til en mere menneskelig oplevelse, at se en specialist.

Når man er højt specialiseret, kan man nemlig nemt glemme, at det altid er nogens mor, far, datter, søn eller ven, der sidder i stolen. Det vil vi lave om på. Vi vil være blandt de dygtigste tandkirurger, men samtidig sørge for, at vi ikke taber vores patienter med lange latinske fagudtryk.

Hos NORD vil vi gøre oplevelsen personlig, omsorgsfuld, nem og tryg, så du får mest muligt overskud til at komme igennem din behandling. Kort sagt, så holder vi vores patienter i hånden. Ikke kun når de sidder i stolen, men hele vejen før, under og efter behandlingen.

For vi ved godt, at det måske aldrig bliver sjovt at gå til specialtandlæge. Men vi vil alligevel gøres vores for, at du går herfra med et smil.

De 3 korte

Hvor

Klinikken ligger i Lyngby, men vi modtager patienter fra hele landet, som har brug for at se en specialtandlæge med særlig høj faglighed og teknisk kompetence.

Hvad

Vi er specialtandlæger, og udfører derfor kun komplekse behandlinger, inden for f.eks. implantater, rodbehandlinger og tandkirurgi. Du kan derfor ikke gå regelmæssigt til tandlæge hos os.

For hvem

Vi modtager oftest patienter, der er henvist fra deres egen tandlæge. Men du er også velkommen til at kontakte klinikken direkte, hvis du har brug for en ekspertvurdering.

Fordele

Tre grunde til hvorfor du skal vælge os

Et samlet team
Vi har samlet alle de rigtige fagligheder i én klinik, så vi kan varetage hele din behandling.

Samarbejde med din tandlæge
Vi har en tæt arbejdsrelation til din tandlæge, og et stærkt interdisciplinært samarbejde. Det gør din behandling optimalt og forløbet lettere for dig som patient.

Nyeste teknologi
Vi anvender den nyeste teknologi og digitale muligheder, både for at forbedre patientsikkerheden og for at kunne tilbyde vores patienter den højste faglighed.

Sådan arbejder vi for

at gøre oplevelsen bedre

Ekspertise

Med vores høje ekspertise kan vi øge patientsikkerheden, arbejde hurtigere og gøre behandlingen mere gnidningsfrit.

Empati

Vi forstår din situation og gør alt hvad vi kan for, at du er klædt på til din behandling. Vi gør det nemt at finde information, booke tid og stille spørgsmål.

Etik

Vi vil skabe en etisk klinik, hvor vi arbejder for menneskers orale sundhed, samtidig med, at vi minimerer vores aftryk på miljø og klima.

Æstetik

Gennem smukke, varme og indbydende omgivelser vil vi skabe ro og tryghed og sørge for, at det bliver så behageligt som muligt at komme hos os.

Vi går op i bæredygtighed

Vi vil først og fremmest bidrage med at fremme sundheden og sikre en fremtid, hvor flere patienter får et tandsæt, som de har lyst til at smile til verden med - men det kræver, at der er en verden at smile af. Derfor er vores vision at være den specialtandlægeklinik, som går forrest med bæredygtige initiativer, og vi vil stræbe efter at implementere bæredygtighed i alt, hvad vi gør – dette gælder både social, økonomisk og miljømæssigt.

Vi arbejder strategisk med bæredygtighed, i forhold til hele vores værdikæde - fra valg af leverandører til affaldshåndtering.

Bliv en del af

team NORD

Hos NORD har vi et stærkt team, som arbejder tæt sammen i det daglige for at skabe den bedste oplevelse for vores patienter. For at vi kan give vores henvisere og patienter en god behandling og service, skal vi selv have det godt. Vores mål er derfor at samle de dygtigste fagligheder i branchen i en klinik, hvor vi glæder os til at gå på arbejde sammen hver dag.

Hvis du synes, at vi lige præcis mangler dig til vores fantastiske team, så er du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til nedenstående mail.
Vi glæder os til at høre fra dig.