Bliv en del af vores faglige netværk og se vores kurser her

Hos NORD lægger vi stor vægt på interdisciplinært samarbejde og kommunikation mellem dig som henviser og os som henvisningspraksis.

En vigtig vision er at skabe et stærkt faglig netværk, der deler den nyeste viden inden for det odontologiske, teknologiske og kirurgiske felt. Kort sagt er vores mål hos NORD at blive en del af det kompas, du som fagperson navigerer efter, når du søger viden om den nyeste udvikling i branchen.

Vi kommer løbende til at holde kurser for vores henvisende tandlæger, så vi sammen kan holde os opdateret, og yde det bedste for vores patienter.
Om samarbejdet

Vi glæder os til at yde den bedste service for dig og dine patienter

Hos NORD stræber vi efter et tæt samarbejde med vores henvisere. Det er nemlig dig, der kender dine patienter bedst. 

Vores erfaring viser os, at når der er god kommunikation mellem vores klinikker, vil forløbet også opleves ukompliceret, nemt og trygt for patienten.

Derfor værdsætter vi et tæt samarbejde, hvor du føler dig tryg i at sende dine patienter videre, og hvor du kan være sikker på, at vi altid respektere grænsen mellem dit og vores arbejde.

Vi tilbyder en bred vifte af kurser til efteruddannelse og faglig sparring, så vi sammen kan sikre den bedste oplevelse for vores patienter. Her kan du læse om vores kurser og vores seneste foredrag inden for alt fra patientsikkerhed, digitalisering, innovation og bæredygtighed i branchen.

Det nyeste fra Nord

nyhedsbrev

Hold dig opdateret på ny viden og kurser for fagpersoner

Derfor kan du trygt sende

dine patienter mod NORD

Sikkerhed

Med vores specialuddannelser, tekniske kompetencer og nyeste teknologi er patientsikkerheden i top.

Resultat

Teamet består af mange fagspecialister med mange års erfaring, der sammen sikrer det bedste resultat.

Altid her

Vi har specialister på arbejde alle hverdage og lørdage. Har dine patienter et akut problem, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dem.

Høj faglighed

Alle vores behandlere og klinikassistenter er højt specialiserede inden for deres felt.

Bliv en del af

team NORD

Hos NORD har vi et stærkt team, som arbejder tæt sammen i det daglige for at skabe den bedste oplevelse for vores patienter. For at vi kan give vores henvisere og patienter en god behandling og service, skal vi selv have det godt. Vores mål er derfor at samle de dygtigste fagligheder i branchen i en klinik, hvor vi glæder os til at gå på arbejde sammen hver dag.

Hvis du synes, at vi lige præcis mangler dig til vores fantastiske team, så er du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til nedenstående mail.
Vi glæder os til at høre fra dig.